Zwembroek jongens

Zowel voor sport als recreatie heeft Aqua Splash zwembroeken voor jongens in het assortiment. Alle zwembroeken zijn geschikt voor gebruik in het zwembad en op het strand. Aqua splash heeft een grote collectie zwembroeken en zwemkleding voor jongens van de merken Speedo, Maru en Arena. .

Artikelen 1-16 van 63

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 63

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Zwembroek wedstrijdzwemmen

Wij verkopen ook wedstrijd zwembroeken. Wanneer jongens voor het eerst gaan schoolzwemmen of op zwemles gaan, dan is de keuze van de zwembroek vooral een kwestie van smaak. U kunt bij ons de zwembroeken en zwemshorts vinden die het meest fijn zitten en die niet snel slijten

Zwemkleding wedstrijden

Een wijde zwembroek zwemt niet fijn, waardoor de snelheid en techniek van het zwemmen verslechterd. De short is te koop met lange pijpen en met korte pijpen van de kwaliteitsmerken. Speedo en Arena zijn zeer geschikt voor een dagje strand en natuurlijk surfen. De strakke heren zwemshorts zijn zeer fijn om te gebruiken voor trainingen en wedstrijdzwemmen.

Speedo zwembroek

Wij verkopen voor de wedstrijden vooral de zwembroeken met pijpjes. Speedo heeft zijn collectie uitgebreid met zwemkleding met perfecte pasvorm rondom de spieren. Speedo is voornamelijk bekend vanwege zijn Endurance collectie gemaakt voor de intensieve trainingen en wedstrijden.Voor tieners die zwemlessen volgen, raden we aan om een strakke zwembroek te kopen.