Wedstrijdzwembroeken jongens

Aquasplash heeft een groot aanbod aan hippe maar zeker ook snelle wedstrijdzwembroeken voor jongens. Voor een top sport prestatie is de beste sportkleding nodig, en Aqua Splash levert de beste wedstrijdzwembroeken tegen een scherpe prijs.

Zwemkleding wedstrijden

In ons assortiment zwemkleding voor kinderen, vindt u de ideale badpak voor meisjes voor de beste resultaten bij het wedstrijdzwemmen. De zwembroek voor zwemwedstrijden is speciaal gevormd en bedoeld om zo min mogelijk weerstand van het water te voelen. Hierdoor behaalt uw kind een snellere snelheid met het zwemshort dan wanneer hij een lange zwembroek zou dragen.

Het materiaal van de wedstrijd zwemshort is chloor resistent. Het materiaal is een hoogwaardig badstof die niet verkleurd in de zon. Alle kinder zwembroeken zijn dus geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden. De stof slijt noch door de chloor, noch door de zon dus de zwemkleding gaat lang mee. De stof is snel drogend. We hebben naast wedstrijd zwemtenues voor jongens, ook een assortiment met zwembroeken in de recreatieve categorie.

Artikelen 1-16 van 69

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 69

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren