Bikini meisjes

Aqua Splash heeft een mooie collectie bikini's voor meisjes. Aqua Splash heeft een selectie gemaakt om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Zwemkleding meisjes

Bikini's en zwemkleding voor meisjes van de merken Speedo, Maru en Arena. Wanneer meisjes gaan schoolzwemmen of op strandvakantie gaan, dan is de keuze van de bikini vooral een kwestie van smaak. U kunt bij ons ook badpakken voor kinderen kopen.

Bikini of badpak?

Zwemkleding kopen voor de meiden is vaak makkelijk voor de recreatieve zwemmers. Wanneer meisjes beginnen met schoolzwemmen of met zwemles, is de keuze vaak een kwestie van smaak. Het is vooral belangrijk dat de zwemkleding bij kinderen fijn zit en niet snel slijt.

Beginner of gevorderde zwemkleding?

Voor de gevorderde zwemmer verkopen wij wedstrijdbadpakken.Meisjes dragen geen bikini bij wedstrijd zwemmen, want deze is niet ergonomisch gebouwd. Voor de meisjes verkopen wij het sportbadpak of een wedstrijd badpak van Speedo, Maru en Arena. Dit badpak voor zwemwedstrijden is speciaal gevormd en bedoeld om zo min mogelijk weerstand van het water te voelen. Hierdoor behaalt je kind een snellere snelheid met het badpak dan wanneer zij een bikini zou dragen.