Badpakken meisjes

Wanneer meiden voor het eerst gaan schoolzwemmen of zwemles beginnen, dan is de keuze van het badpak vooral een kwestie van smaak. U kunt bij ons de badpakken vinden die het meest fijn zitten en die niet snel slijten. Wij verkopen ook bikini's voor de kinderen voor de zwemlessen, of voor de strandvakanties.

Artikelen 1-16 van 139

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 9

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 139

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 9

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Badpak meisje

Voor de meiden hebben we de leukste zwemkleding. Allemaal volgens de laatste trends. Kiest je dochter voor veel kleuren of liever voor een neutrale donkerblauw of zwart? Laat haar meekijken welke badpak bij haar past. Je kunt uiteindelijk geen verkeerde keuze maken qua kwaliteit. De badpakken zijn chloorbestendig en gaan dus na frequent zwembadbezoek een paar jaar mee. Wanneer jullie naar het strand gaan, dan zal de zwemkleding niet zomaar door de zon verbleken door UV-bestendige stoffen.

Badpak meisjes wedstrijden

Aqua splash heeft een grote collectie badpakken en zwemkleding voor meisjes van de merken Speedo, Maru en Arena. Wij verkopen ook wedstrijdbadpakken en badpakken met pijpjes.

Badpak meisjes waterpolo

Meiden die waterpolo doen zijn stoer! Waterpolo zwempak voor kinderen is van stevig materiaal. Tegelijkertijd is de stof glad, zodat het lastig is om de junioren vast te pakken tijdens de wedstrijd.