Baby en peuters

In een waterland als Nederland kunt u niet snel genoeg met uw baby of peuter beginnen met zwemmen. Zwemmen is een ideale bezigheid voor de spier ontwikkeling van uw baby of peuter.

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Zwemkleding peuters

Aqua Splash heeft een mooie collectie aan zwemkleding voor uw baby of peuter. Van zwembroekjes in verschillende kleuren tot zwembandjes. Alles om die kleine heerlijk te laten genieten in het water.

Zwembandjes peuter

Het is belangrijk dat je goede zwembandjes koopt voor jouw kleine dreumes. De zwembandjes van Speedo en Maru worden gemaakt van een stevig materiaal waardoor je iets meer betaald, maar wel zeker weet dat ze de hele vakantie meegaan en jouw kleintje veilig kan zwemmen. Zwembandjes worden pas gebruikt vanaf 2 jaar, dit is omdat jouw kindje dan meer behoefte heeft aan bewegingsvrijheid en ze niet meer in een drijfring passen.

Zwem luiers voor baby's

Met de aqua luiers van Beco kan jij onbezorgd met jouw baby/peuter het water in. Tussen 2 lagen polyester stof is een afdichtende tussenlaag van nylon ingewerkt die voor meer hygiëne en veiligheid zorgt. Zo kunnen jij en jouw kindje ontspannend in het water poedelen. Het voordeel van deze aqua luiers, ten opzichte van zwem pampers, is dat ze gemakkelijk en snel aan en uit kunnen en het ziet er tenslotte ook een stuk leuker uit. De zwemluiers van Beco zijn verkrijgbaar voor baby’s vanaf 4 kilo tot peuters van 15 kilo, in verschillende leuke printjes en kleurtjes.