Aqua Splash en Speedo zijn als de Alpen en sneeuw. Een gelukkige combinatie die niet te vervangen is. Wij zijn trots dat wij al sinds jaar en dag dit prachtige merk kunnen aanbieden aan onze klanten. In dit artikel vertellen wij je meer over de rijke geschiedenis van het, van origine, Autralische bedrijf.

Hoewel de traditionele producten van Speedo, denk hierbij aan slips en boxers, nog steeds als zoete broodjes worden verkocht, heeft Speedo de laatste jaren flink geinvesteerd in het ontwikkelen van technologische ontwikkelingen in de zwemkleding van professionele zwemwedstrijden. In 1914 is het bedrijf begonnen, eerst met de naam 'Fortitude'. En waar er toen werd gefocust op de zwemslips van die tijd, is de collectie voor consumenten enorm gegroeid in al die jaren. Denk je aan accessoires voor in- of rond het zwembad? Ook daarvoor kun je bij Speedo aankloppen. Oordopjes, handdoeken, badjassen en koptelefoons, een diversiteit van producten. In 1928 veranderde de oprichter,  Alexander MacRae, de naam naar Speedo. Meer weten over de geschiedenis van Speedo?

Nieuwe ontwikkelingen van Speedo

Speedo probeert graag nieuwe technologieën uit. Zo gebruikte het in de jaren zeventig voor het eerst het flexibele spandex in badkleding. Dit maakte het al een stuk makkelijker om je te bewegen in een badpak of zwemslip. Dankzij samenwerkingen in de laatste jaren wordt de 'gewone' burger onder ons steeds beter bereikt. De laatste jaren waren er samenwerkingen met DIesel en Armani, die het zwemkledingmerk zelfs een ietwat 'sexy' uitstraling hebben bezorgd. De ontwerpen zijn in de laatste 20 jaar dan ook flink door ontwikkeld en dit heeft het imago van het bedrijf ten goede gekomen.

Designs en ontwerpen

Sommigen zullen de designs van Speedo, van het begin van deze eeuw, wellicht beschrijven als ietwat oudbollig. De ontwerpers hielden zich nog redelijk vast aan de wensen van de 'oudere doelgroep'. Inmiddels is Speedo onder vrijwel iedere doelgroep niet meer weg te denken. Denk maar eens aan de hippe kleuren en prints, de Endurance+ collectie en de Speedo bikini's. Het merk staat nog steeds bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Maar is tevens meer dan ook hip, cool en sexy.

Bij AquaSplash kun je verschillende badpakken, zwemshorts, wedstrijdzwemkleding, badmutsen en meer vinden van Speedo. Naast zwemkleding verkopen we natuurlijk ook waterpolokleding, zwembrillen en meer! Nu tijdelijk 10% korting op de volledige collectie Speedo zwemkleding