Bij AquaSplash hebben wij een ruime collectie van het merk Mad Wave online, van badmutsen en zwembrillen tot snorkels en overige accessoires om de zwemsport te beoefenen. Maar hoe is dit populaire merk ontstaan en hoe heeft het zo’n succes kunnen worden? Vandaag nemen we jullie mee door de geschiedenis van het jonge en vrij nieuwe merk Mad Wave.

De geschiedenis van het merk

Eerder schreven we al blogs over de geschiedenis van Speedo, Arena, Waterfly en Noppies, maar vandaag is het (in tegenstelling tot de overige merken) vrij jonge merk Mad Wave aan de beurt. In 2003 is het merk begonnen met de gedachtegang om een internationaal sportmerk op te zetten, geïnspireerd door de goede resultaten binnen de zwemsport. Door samenwerkingen aan te gaan met Olympische zwemsporters, kan het merk continu blijven innoveren en voldoen aan de behoefte op het gebied van wedstrijdzwemkleding.

Mad Wave; het merk als rolmodel

Mad Wave vindt het enorm belangrijk om een actieve rol aan te nemen in het populairder maken van de zwemsport en andere watersporters. Daarom ondersteunen zij verschillende nationale sporters in meer dan 20(!) landen over de hele wereld en is Mad Wave regelmatig officieel sponsor van grote zwemwedstrijden. Maar als je denkt dat het alleen hierbij blijft, dan heb je het mis! Mad Wave is official partner van ‘World Children’s Winners Games’, wat wordt gesteund door een non-profit-organisatie ‘Gift Of Life’. Dit evenement wordt georganiseerd voor kinderen die oncologische ziektes hebben overwonnen.

De collectie van Mad Wave

Mad Wave biedt niet alleen betaalbare (wedstrijd)zwemkleding aan, maar een brede collectie van accessoires en benodigdheden om de zwemsport te kunnen beoefenen. Denk hierbij aan een ruime keuze aan badmutsen, maar ook snorkels en professionele zwembrillen behoren tot het assortiment. De passie voor sport en het gebruik van innovatieve materialen, zorgen ervoor dat het merk enorm populair is geworden onder zwemmers over de hele wereld. Met name onder de wedstrijdsporters, doordat alle artikelen FINA-approved zijn.

Badmutsen van Mad Wave

Op zoek naar een goede en betaalbare badmuts? Voor zowel professioneel als recreatief gebruik? Dan zit je bij het merk Mad Wave wel goed! Alle badmutsen worden namelijk gemaakt van hoogwaardig, chloorbestendig siliconen en hebben allemaal een ergonomisch verantwoorde pasvorm. Hierdoor zitten ze als gegoten. Sindskort heeft Mad Wave ook een nieuwe lijn, welke dubbelzijdig te dragen is. Zo past jouw badmuts bij jouw (wedstrijd)badpak en kun je op een betaalbare manier meer variatie aanbrengen in jouw zwemoutfit! Bijna alle badmutsen worden geleverd in een handige etui, zodat je deze eenvoudig mee kan nemen naar iedere training in jouw zwemtas.

Alleen deze maand shop je de hele collectie van Mad Wave met 10% korting. Bestel jij boven de €70? Dan wordt jouw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd. Toch nog wat vragen over een artikel, neem dan contact met ons op.