Er zijn talloze soorten en maten badkleding online verkrijgbaar voor dames. Maar waar moet je nou precies rekening mee houden als je je figuur op je best uit wil laten komen? Veel vrouwen zijn onzeker, maar dat is absoluut niet nodig wanneer je kiest voor het juiste badpak of de perfecte bikini. Of je nou mager bent, flinke heupen hebt of juist een extreem blanke huid hebt, iedere vrouw heeft plus- en minpunten. Wanneer je rekening houdt met deze tips en kiest voor goede badkleding kan jij deze winter zelfverzekerd het zwembad in duiken!

Brede heupen

Wanneer je brede heupen hebt is het belangrijk dat je het accent op een ander lichaamsdeel legt. Maar hoe doe je dit? Wanneer je kiest voor kleine bikinibroekjes met strikjes of andere versieringen wordt de aandacht juist naar je heupen getrokken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, want je wil ze liever maskeren. Kies daarom voor een groter broekje, dit kan bijvoorbeeld een hipster zijn of een badpak met pijpjes. Door de bredere zijkanten worden je heupen gecamoufleerd. Wanneer je graag een bikini draagt kun je gaan voor een basic broekje met een top met print, hierdoor wordt de aandacht op je boezem gelegd.

Plussize badmode

Wanneer je stevige benen, borsten en billen hebt is het belangrijk dat je gaat voor degelijk materiaal. Door het stevige materiaal krijgen jouw probleemzones net wat meer ondersteuning en worden ze op de juiste manier gecamoufleerd. Kies ook nooit voor een badpak met breedte strepen of teveel versieringen, maar ga juist voor basic kleuren zoals bijvoorbeeld zwart. Dan oogt je lichaam een stuk slanker!

Mager

Natuurlijk is het ook niet altijd fijn als je extreem smal bent. Je krijgt altijd complimentjes over hoe slank je wel niet bent, maar dit is met badkleding niet altijd even fijn. Als je atletisch gebouwd bent kun je in principe alles hebben, maar je wil natuurlijk wel je vrouwelijke vormen accentueren. Kies dan voor een badpak of bikini met print en een dieper decolleté.

Kleine borsten

Wanneer je niet voorzien bent van een grote boezem, is het belangrijk dat je je andere vrouwelijke vormen accentueert. Een groot voordeel van een klein decolleté is dat je een ruime keuze hebt in bikini’s, je kan namelijk een bandeau topje dragen, of juist een triangelbikini. Hierdoor lijkt het of je grotere borsten hebt! Ook kun je gaan voor de leukste bikini’s en badpakken met kraaltjes, leuke prints, felle kleuren en kleinere broekjes.

Grote borsten

Allereerst is het super belangrijk dat je een badpak of bikini draagt met voorgevormde cups welke genoeg ondersteuning bieden. Ga voor een halterbikini of halterbadpak, deze kun je namelijk stevig knopen zodat jouw boezem genoeg ondersteuning krijgt. Ga altijd voor een effen kleur en zorg dat de top een beugel heeft. Zo kun jij gewoon het zwembad in duiken zonder dat alles verschuift en verplaatst.

Wit, witter, witst

Vooral in de winter zijn we helaas niet allemaal voorzien van een bruin tintje. Iedere week onder de zonnebank is ook enorm slecht voor je huid, dus moeten we het op een andere manier oplossen. Probeer witte, zwarte en lichte bikini’s te vermijden en ga voor felle kleurtjes en felle prints. Hierdoor ligt de focus echt op de zwemkleding die je draagt en oog je bruiner.

Bij AquaSplash hebben we badpakken en bikini’s voor ieder figuur en iedere gelegenheid. Of het nou een dagje zwembad is met de kids of je op zoek bent naar een wedstrijdbadpak van goede kwaliteit. Een voordeel is: je kan het makkelijk online bestellen en hoeft je tijdens de winterdagen dus niet in een pashokje met vreselijk licht te bevinden. Voor welk model ga jij?