Bij AquaSplash hebben we een grote collectie zwemboeien van o.a. SaferSwimmer . Natuurlijk moet je bij het kopen van een zwemboei op een aantal zaken letten. Zoals bijvoorbeeld de maat, maar ook welk type geschikt is voor welke activiteit. In deze blog zullen we je voorzien van meer informatie over zwemboeien, waarvoor deze gebruikt worden, maar leggen we ook uit waarom de zwemboeien van SaferSwimmer de beste keuze zijn. Lees je mee?

Waarvoor gebruik ik een zwemboei?

Zwemboeien worden vooral gebruikt tijdens het zwemmen in open water. De zwemboei wordt om je middel bevestigd en blijft bovenop het water drijven. Hierdoor ben je beter zichtbaar. Maar ook kan deze ervoor zorgen dat je zelfverzekerder wordt, door de float weet iedereen dat je aan het zwemmen bent en deze zal je hele gewicht dragen. Wanneer je dus even wil uitrusten, kan de zwemboei een uitkomst bieden. Daarnaast kun je je kostbare spullen meenemen in de waterdichte zak , dit is natuurlijk enorm handig voor als je alleen gaat zwemmen. Denk aan je autosleutels, telefoon, GPS e.d. die gewoon droog blijven en je dus ook met je mee kan nemen. Professioneel zwemmer en jouw vooruitgang meten? Neem je GPS mee en track your swim!

Een zwemboei mee op vakantie?

De zwemboeien van SaferSwimmer zijn ideaal om mee te nemen voor gezinnen op vakantie. De zwemboei kan namelijk ook voor kinderen gebruikt worden! Wanneer jouw kleintje de zee in duikt, kan je hem/haar een stuk beter in de gaten houden door de felle kleuren van de zwemboeien . Maar niet alleen dat, ook zijn ze veel beter zichtbaar in het water, waardoor boten, jetski’s, windsurfers en andere watersporters jouw kleintje een stuk beter kunnen herkennen. Daarnaast kunnen ze als ze moe zijn even uitrusten op de boei en zijn ze veilig in het water.

SaferSwimmer zwemboei kopen

Zwemboeien van SaferSwimmer zijn er in talloze kleuren en uitvoeringen. Maar welke moet je nou kiezen? Allereerst heeft SaferSwimmer verschillende maten; medium en large. Het verschil zit hem in de inhoud en afmetingen. We hebben hieronder op een rijtje de specificaties gezet:

  • -  Medium: totale inhoud van 15 liter. De afmetingen van de zwemboei zijn 60x26 cm en het compartiment waar je je spullen droog in kan bewaren heeft een inhoud van 6 liter. Hier passen de volgende zaken in: een kleine handdoek, slippers, t-shirt, portemonnee, sleutels, telefoon en een kleine camera.

  • -  Large: totale inhoud van 20 liter. De afmetingen van de zwemboei zijn 64x30 cm en het compartiment waar je je spullen droog in kan bewaren heeft een inhoud van 12 liter. Hier passen de volgende zaken in: een normale handdoek, sport- of loopschoenen, trui, portemonnee, sleutels, telefoon en een camera.

    Daarnaast zijn er bij AquaSplash drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; de 360swim, de Heavy-duty 360swim en de Tow Float.

Tow Float 360swim SaferSwimmer

De Tow Float heeft geen compartiment waar je je spullen in kan bewaren en is dus ideaal voor open water zwemmers en triathlon athleten. De Tow Float wordt dus vooral gebruikt om beter zichtbaar te zijn in het water, maar heeft ook een handvat waar de zwemmer zich aan vast kan grijpen wanneer deze wil uitrusten. De Tow Float is ook geschikt voor kinderen.

(Heavy-Duty) 360swim SaferSwimmer

Beide uitvoeringen zijn voorzien van een compartiment om je spullen droog te houden tijdens het zwemmen. Het verschil zit hem in de Heavy-Duty (TPU versie), deze is meer geschikt voor intensief gebruik. Voor zoutwater en koude weersomstandigheden raden we deze dus zeker aan. Beide uitvoeringen kunnen ook gebruikt worden voor kinderen.

Makkelijk online een zwemboei bestellen? Dat kan bij AquaSplash! Nu tijdelijk krijg je 10% korting op d e volledige collectie zwemboeien van SaferSwimmer.