Je lichaam verandert

Als je zwanger bent, ondergaat je lichaam vele veranderingen. Je buik en borsten groeien en wij begrijpen wat je moet doorstaan om jouw kleine wonder op de wereld te zetten. Maar als vrouw wil je er altijd goed uitzien en in ieder geval fatsoenlijk voor de dag komen. Je wil dat je badkleding comfortabel zit, ondersteunend is en er ook nog eens mooi uitziet. Dat zou ideaal zijn, toch?

Een badpak dat meegroeit

Doordat je lichaam in de periode van je zwangerschap verandert is het fijn als je badpak dat ook doet. Zo moet het badpak niet te strak komen te zitten en moet het meegroeien met je lichaam. Gelukkig zijn al onze zwangerschapsbadpakken hiervoor geschikt. Door de ultra strech stoffen past het badpak zich naarmate je zwangerschap vordert aan aan het silhouet van de zwangere vrouw. Zo blijft het badpak comfortabel en niet te strak zitten.  

Extra toevoegingen ter ondersteuning

Een zwangerschapsbadpak heeft verschillende toevoegingen die ervoor zorgen dat jouw lichaam perfect wordt ondersteund tijdens deze periode. De toevoegingen zijn vaak onopvallend, maar zorgen er wel voor dat het badpak jou meer stevigheid en ondersteuning biedt bij het dragen van dit extra gewicht.

Wist je dat je borsten tijdens je zwangerschap met wel 1 cupmaat kunnen groeien?

Zo zit er vaak een elastische band onder de borsten, wat je extra ondersteuning geeft. Ook worden er vaak extra foam cups toegevoegd voor dat stukje discretie in deze, voor vele dames, onzekere tijd. Qua lichaam dan, maar met onze zwangerschapsbadpakken hoef je zeker niet onzeker te zijn.

Ieder badpak voor zwangere vrouwen is anders. Het is afhankelijk van jouw wensen welk badpak het beste bij jou past. Focus jij je volledig op comfort en ondersteuning? Bekijk dan eens de Speedo zwangerschapsbadpakken.  Vind jij het tijdens je zwangerschap juist erg belangrijk om er stijlvol uit te zien? Bekijk dan eens de stijlvolle badpakken van Cache Coeur. Cache Coeur is een Frans merk, welke is gespecialiseerd in zwangerschapslingerie en borstvoedingskleding. Het merk is stijlvol, vrouwelijk, sexy én comfortabel. Volgens ons dé aanrader voor stijlvolle en ondersteunende zwangerschapskleding!

Jouw ideale zwangerschapsbadpak

Of je nu gaat voor comfort of meer waarde hecht aan stijl en mode; bij Aqua Splash vind je het juiste badpak voor jou! Wij begrijpen dat de zwangerschapsperiode een periode is waar je met veel twijfel en onzekerheid over je lichaam zit. Maar je gaat je toch niet de hele zomerperiode verschuilen? Laat jezelf zien met een van onze mooie badpakken en geniet van de periode die komen gaat. Veel geluk!