Iedere zwangere vrouw die op zoek is naar zwangerschapskleding of een geschikt zwangerschapsbadpak kent het merk Noppies. Eerder schreven we al een uitgebreide blog over ‘zwanger en zwemmen’, de veranderingen die jouw lichaam doormaakt en waar je op moet letten bij het kopen van een zwangerschapsbadpak. Vandaag gaan we jullie meer vertellen over het bekende merk Noppies en waarom jij als zwangere vrouw minimaal één item van dit bekende merk in de kast moet hebben hangen.

 

Over Noppies

A tribute to a new life is niet voor niks hun slogan, Noppies ontwerpt namelijk al 20 jaar lang zwangerschapskleding en zwangerschapsbadkleding. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide baby- en kinderkleding collectie. Doordat ze niet alleen kijken naar het materiaalgebruik, maar ook naar de huidige trends, ontstaat er ieder seizoen weer een prachtige collectie positiekleding. Een lijn die niet alleen comfortabel is, maar er ook hip en trendy uit ziet. Noppies zet de zwangere vrouw centraal in de nieuwe collecties en denkt vooral mee. Daarom kun je vanaf dag 1 van je zwangerschap, todat jouw kleintje 6 jaar is, terecht bij Noppies.

 

Duurzame zwangerschapsbadkleding

Vaak kopen we, als we zwanger zijn, enorm veel voor onze kleintjes. Maar vaak weten we totaal niet wat het verhaal is achter een merk, produceren ze wel duurzaam? Zijn de stoffen die ze gebruiken wel veilig voor onze baby’s? Gaat het merk bewust om met de natuur en de gevolgen van de productie op het milieu? Bij Noppies wordt er innovatief en efficiënt geproduceert, dit betekend dat zij actief bezig zijn met het onderwerp ‘duurzaamheid’ en door de kritische blik naar de toekomst wordt het welzijn van mens en milieu niet uit het oog verloren.

 

Maar hoe dan?

Niet alleen aan kleding, maar ook aan de verpakkingen wordt gedacht bij Noppies. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van gerecycled karton, met een FSC keurmerk. De productverpakkingen en kaartjes worden gemaakt van biologisch afbreekbaar papier en inkt. Maar ook de kleding is duurzaam verantwoord. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die vermeld staan in de richtlijnen van REACH, ze hanteren Child Safety Regulations en iedere fabriek waarmee zij samenwerken moet voorzien zijn van een aantal belangrijke keurmerken.

 

De collectie

Bij AquaSplash bestel je heel gemakkelijk jouw zwangerschapsbadpak of zwangerschapsbikini van Noppies online. Een mooie, vooral basic, collectie waardoor jij jezelf op en top vrouw kan voelen. Ook als je een paar kilootjes bent aangekomen;). Door de perfecte pasvorm en het gebruik van enorm zachte materialen en stoffen, zit de zwangerschapsbadkleding van Noppies als gegoten. Naast bikini’s en badpakken, verkopen we ook handige hipsters die niet afzakken tijdens het zwemmen. Geen hoog uitgesneden broekjes, maar fijne zwangerschapsbadkleding, welke rekening houdt met jouw nieuwe figuur.

 

Alleen deze maand shop je de hele collectie van Noppies met 10% korting. Bestel jij boven de €70? Dan wordt jouw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd. Toch nog wat vragen over een artikel, neem dan contact met ons op.