Misschien niet het eerste merk wat in je opkomt als je denkt aan zwemartikelen, maar toch een sterkhouder binnen deze wereld: Waterfly. Hoe is Waterfly ontstaan? Waar staan ze voor? Hoe geven zij invulling aan innovatie? Graag vertellen we je hier meer over in dit artikel.

Ontstaan van Waterfly

Het merk Waterfly is van oorsprong Italiaans. Waterfly Nederland, gevestigd in Lelystad, is in 2007 opgericht door Leo Pouwels. Al ruim 30 jaar heeft hij ervaring binnen de zwemwereld. Vandaag de dag is Waterfly Nederland een geheel zelfstandig bedrijf en exclusief importeur van Waterfly. Waterfly kent een breed assortiment en richt zich daarmee op diverse doelgroepen. Doelgroepen die hieronder vallen zijn zwembaden, zwemverenigingen, zwemscholen, verzorgings/revalidatiecentra, particulieren, healthcentre en ga zo maar door. Een nogal brede doelgroep dus. Zij bieden een breed scala aan producten, denk hierbij aan rvs trappen, startblokken, duikplanken, waterpolodoelen tot de verdere inventaris zoals banken, materiaalwagens, opslagstellingen en rekken. Maar ook zwem- en instructiematerialen voor zwemmen en waterpolo, badkleding wel of niet bedrukt, zwemlijnen en complete waterpolovelden. Alsmede grote en kleine spelatributen voor tijdens het recreatief zwemmen.

Waar staat Waterfly voor? 

Service is voor Waterfly een belangrijke factor. Het draait maar om één ding, de klant. Het team van Waterfly staat dagelijks klaar om invulling te geven aan hun klantvriendelijkheid en klantgerichtheid; twee begrippen die centraal staan bij Waterfly. Dit doen zij door mee te denken, oplossingen te zoeken en deze aan te reiken. Om dit te kunnen bewerkstelligen hanteren ze korte communicatielijnen en een flexibele instelling. Dit om op de korte termijn adequaat te werk te kunnen gaan. En mee te denken om tot werkbare oplossingen te komen om zo ook op de korte termijn haar klanten van dienst te kunnen zijn.

Innovatie op het gebied van zwemkleding

Eerder beschreven we al waar Waterfly precies voor staat en welke begrippen een belangrijke rol spelen binnen hun organisatie. Maar ook innovatie behoort tot de kernwaarden van Waterfly. Zo ontwikkelde Waterfly onlangs een toestel met doorzwemmat die snel en eenvoudig het water ingelegd kan worden, genaamd ‘’Fast & Easy’’. Dit toestel kan op elke gewenste diepte ingesteld worden en na gebruik weer snel en gemakkelijk opgeruimd worden. Ook hebben ze een compleet pakket ‘’Aqua Fitness’’ ontwikkeld. Een pakket waarmee Waterfly het concept van de sportschool naar het zwembad haalt. Het pakket is inzetbaar bij vele doelgroepen, dit omdat het geschikt is voor alle leeftijden.

Bij AquaSplash kun je verschillende badpakken, zwemshorts, wedstrijdzwemkleding, badmutsen, en meer vinden van het merk Waterfly. Neem dus gerust een kijkje in de webshop!