Het Engelse merk voor zwemkleding Maru; een merk voor jong en oud! In dit artikel gaan wij jullie alles vertellen over het merk Maru, de collectie van Maru, wat Maru te bieden heeft voor de wedstijdzwemmers en wat de webshop Aqua Splash allemaal in het assortiment heeft van het merk Maru!Over het merk Maru


Het merk Maru is een Engels zwemkleding merk dat opgericht is in het jaar 1990 in Nottingham en is sinds 26 november 2013 een dochteronderneming van OPRO Group Limited. Het bedrijf Maru Swimwear Limited maakt en ontwerpt zijn eigen producten. Dit betekent dus dat Maru Swimwear Limited al ruim 28 jaar zwemkleding en zwemaccessoires ontwerpt en maakt voor de klanten! Maru Swimwear Limited bied zwemkleding en zwemaccessoires aan voor mannen, vrouwen en kinderen.

Het merk Maru heeft als kenmerk dat de zwemkleding die ze aanbieden een fel, kleurrijk en jong design heeft wat voor alle leeftijden geschikt is.

Maru Swimwear Limited verkoopt tegenwoordig haar producten via sportwinkels, gezondheidclubs en online wereldwijd.


De collectie van Maru


Maru Swimwear Limited heeft een ruim assortiment aan zwemkleding en accessoires. Hierbij kun je denken aan jammers, zwembroeken, zwempakken, duikbrillen, badmutsen, tassen, zwemplankjes, zwemspeeltjes, zwemflippers, handdoeken en nog veel meer!

De zwemkleding van Maru heeft een hoge chloorbestendigheid en een UV-beschermende laag. De zwemkleding van Maru heeft ook nog als kenmerken dat het snel opdroogt, dat je geen naden zult voelen, de pasvorm uitstekend is en dat de het een lange levensduur heeft.


Maru voor de wedstijdzwemsporter


Maru heeft ook een speciale collectie voor de wedstrijdzwemmer met een Fina goedkeuring. Deze sportieve zwemkledinglijn is voor de echte sporters! De zwemkleding van Maru beschikt over de laatste Xtra Life Lycra ontwikkeling met daarbij een waterbestendige teflon coating. Ook is deze sportieve collectie van Maru 50% dunner dan de normale klassieke zwemkleding. Je zou denken dat de bescherming en stevigheid dan ook minder wordt, maar deze heeft nog steeds een perfecte bescherming en stevigheid! Deze wedstrijdzwemkleding geeft de optimale beweging en vrijheid die wedstrijdbadpakken en -zwembroeken zou moeten geven. Je zult dan ook merken dat de sportieve zwemkleding van Maru als een tweede huid zit. De optimale beweeglijkheid en vrijheid van deze wedstijdzwemkleding wordt mogelijk gemaakt door stevige en elastische stoffen zoals polyamide micro, elastrofine en teflon. En natuurlijk beschikt deze collectie ook over chloorbestendigheid en de UV beschermende laag zoals de andere zwemkledingartikelen van het merk Maru.


Assortiment Maru bij AquaSplash


Het Engelse zwemkleding merk dat bekent staat om zijn felle, kleurrijke en jonge uitstraling is verkrijgbaar bij AquaSplash! AquaSplash heeft een ruim assortiment aan zwemkleding van het merk Maru maar ook van bekende merken zoals Adidas, Arena, Speedo en het nieuwe merk Funkita.

Aqua Splash heeft een ruim aanbod aan badmutsen, duikbrillen, badpakken, zwemkleding, wedstijdbadpakken, zwemtassen en speeltjes zoals zwemplankjes en kleine boemerangs voor in het water.

De zwemkleding van het merk Maru heeft een hoge kwaliteit, zit lekker, heeft een hoge UV bescherming, hoge chloor bestendigheid, droogt snel en heeft een lange levensduur! En uiteraard beschikt de zwemkleding die AquaSplash aanbied van het merk Maru over de felle, kleurrijke en jonge uitstraling waar het merk Maru bekend om staat!Heb jij interesse in het kopen van Maru zwemkleding producten bij Aqua Splash? Ga dan naar de website en neem een duik in het assortiment van Aqua Splash! Je krijgt nu tijdelijk 10% korting op de volledige collectie. Voor als je vragen zou hebben kun je hier terecht om contact op te nemen.