Na al een aantal grote merken te hebben besproken in eerder geschreven blogs bespreken we dit keer een wat minder bekend merk maar wel hip te noemen. Wellicht ook nog niet bij elke zwangere vrouw bekend, maar momenteel toch erg trendy. Wat is hun geschiedenis? Wat is hun kracht? Welke collecties kent het merk? In dit artikel vertellen we hierover meer.

De geschiedenis van Cache Coeur

Cache Coeur is de Franse bedrijfsspecialist voor toekomstige moeders. Het verhaal begint in 2008, wanneer man en vrouw, Philippe en Audrey Trolliet, beslissen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de lingerie voor moederschap en borstvoeding. Cache Coeur werd geboren nadat ontwerper Audrey lange tijd met haar vrienden had gesproken, over hoe moeilijk het is voor een zwangere vrouw om vrouwelijke zwangerschaps- en borstvoedingslingerie te krijgen. Dat is wat het merk beoogt te veranderen. Ze bieden niet alleen bh's voor mama-to-be, maar ware lingerie voor moederschap en verzorging, met traditionele technieken en verfijning.

De kracht van Cache Coeur

Hun kracht is afhankelijk van een kostbare symbiose. Aan de ene kant, Audrey's uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit als voormalig korsetmaker voor de grootste Franse merken, en aan de andere kant, Philippe's ervaring in zaken en management na 15 jaar werken in de massamarktverkoop. Deze twee krachten samen gebundeld maakt dit hippe merk compleet. Het zijn dan ook twee krachten die nodig zijn om je te onderscheiden ten opzichte van concurrenten in dezelfde productgroep. Ook zie je dit duidelijk terug in de producten van Cache Coeur. Zo zijn badpakken van Cache Coeur voorzien van verstelbare bandjes, hebben ze een subtiele rechte hals en in veel gevallen een open rug wat zorgt voor een mooi silhouet. 

Collecties van Cache Coeur

Het merk biedt nu 3 collecties, zwangerschaps- en borstvoedingslingerie, zwangerschaps- en verzorgingspyjama's en zwangerschapsbadkleding. Dit voor zowel de kraam- als de borstvoedingsperiode, allemaal gemaakt met een vleugje zoetheid, elegantie. De collecties worden ontworpen met een moderne benadering. Op het gebied van zwangerschapsbadkleding kent Cache Coeur een groot scala aan producten. Van gave bikini’s tot kleurrijke badpakken. De zwangerschapsbadpakken kun je in veel verschillende soorten krijgen. Bijvoorbeeld met open rug of een handige sluiting bij de borst. Allerlei aspecten waarop Cache Coeur de nadruk legt in de productie- en ontwerpfase.

Cache Coeur bij Aquasplash

Je kon het natuurlijk al raden, maar ook wij bieden een grote diversiteit aan zwangerschapsbadpakken en bikini’s van Cache Coeur. Veel verschillen soorten types in veel verschillende soorten kleuren. Van effen kleuren tot felle kleuren, voor ieder wat wils dus! Ook gave kleurcombinaties zijn mogelijk. Ook is er een combinatie mogelijk van een zwangerschapsbadpak en bikini; de tankini. De Tankini is gemaakt van zachte Europese stoffen van hoge kwaliteit. De Tankini heeft een prettige pasvorm en een zeer fraaie uitstraling. Alle zwangerschapsartikelen zijn gemaakt van comfortabele en UV bestendige stoffen. Ook in de zon blijft jouw badkleding dus mooi van kleur!

Ben je nou na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de zwangerschapsartikelen van Cache Coeur die Aquasplash te bieden heeft? Neem dan gerust een kijkje op de webshop! Daar vind je het brede assortiment aan zwangerschapsartikelen.