De koude wintermaanden zijn weer aangebroken, maar Aqua Splash laat zich daardoor niet uit de weg slaan. Het hele jaar door kun je genieten van een verfrissende sprong in het diepe. Of je nu je baantjes zwemt in een binnenzwembad of geniet aan een strand op een bijzondere locatie. De badpakken zijn bij vrouwen al een aantal jaar bezig aan een comeback. Niets oud, saai en stoffig, badpakken zijn hip! In dit artikel vertellen wij je meer over onze badpakken en waterpolobadpakken voor vrouwen.

Verschillende stijlen badpakken

De badpakken die al jaar en dag worden gedragen zijn de klassieke ontwerpen. Het badpak bedekt je volledige lichaam aan de voorzijde en loopt middels straps aan de bovenkant weer naar de achterkant. Tegenwoordig vind je ook veel ‘nieuwe stijl’ badpakken. Designers gaan steeds meer concurreren om uniek en ‘anders’ te zijn. En dat lukt ze erg goed!

Klassieke badpakken

Badpakken van merken als Speedo en Arena zijn voor iedereen geschikt. De klassieke designs en pasvormen zitten ideaal en zijn ook nog eens erg stijlvol. Door de uitgebreide collectie van Aqua Splash (160+ verschillende badpakken) vind je altijd wel het juiste badpak voor jou.

Trendy badpakken

Binnen onze collectie vind je ook diverse merken die zich richten op trendy badpakken, zoals Maru. Toch vind je tegenwoordig ook veel trendy badpakken in de collecties van Speedo (zoals Endurance+) en Arena. Trendy patronen, kleuren en/of prints en het gebruik van veters, wetlook en een open rug worden ook steeds vaker gespot. Het is duidelijk dat de vrouw anno nu graag meegaat met de mode. Wie zij dat badpakken ouderwets zijn?  

Arena badpak

Arena is een van de bekendste merken in de zwemsport en biedt ook een uitgebreide collectie stijlvolle badpakken voor dames. De Arena badpakken staan voor kwaliteit en vallen op dankzij de perfecte afwerking. De Arena badpakken staan er tevens om bekend dat ze jarenlang meegaan. Koop je een Arena badpak, dan doe je dus een goede investering. De laatste jaren hebben ook de designers van het merk flinke stappen gezet. De hippe en stijlvolle designs volgen elkaar in hoog tempo op. In onze Arena collectie vind je dan ook voor ieder wat wils.

Speedo badpak

Speedo is natuurlijk een bekend en gewaardeerd merk, maar wist je ook dat ze erg hip zijn? De badpakken van Speedo kenmerken zich uiteraard door kwaliteit, maar vallen ook steeds meer op. In positieve zin uiteraard. Zo is de Speedo Sculpture lijn gefocust op de jonge en bewuste vrouw. Hier is nog meer rekening gehouden met het design en de behoeftes van hen. Prachtige badpakken!

Maru badpak

Iets minder bekend wellicht, maar dat betekent niet dat het niet minder stijlvol is. De badpakken van Maru vallen op dankzij de prachtige en unieke designs. Ook valt op dat vele designs een mooie open rug hebben die af zijn gewerkt met diverse straps die op de rug door elkaar lopen. De badpakken van dit merk zijn scherp geprijsd en een echte aanrader!

Naast de badpakken van deze merken heeft Aqua Splash nog een aantal andere bekende en fantastische merken. Denk aan Adidas, Noppies en zwangerschapsbadpakken van Cache Couer. Geniet van de duik, dames!