In dit artikel ga ik jullie de nieuwe aanwinst van Aqua Splash introduceren. Funkita; een Australisch zwemkleding merk dat zich richt op vrouwen, met opvallende en kleurrijke printen op de zwemkleding.

Over het merk Funkita


Funkita is een Australisch zwemkleding merk dat opgericht is in het jaar 2004 in Melbourne.
Dit merk is opgericht door atleten met als doel om andere atleten comfortabele zwemkleding aan te bieden. Sinds het lanceren van Funkita hebben de oprichters door de jaren heen nieuwe producten toegevoegd zoals zwembrillen, badmutsen, rugzakken, handdoeken en boeien. Ook heeft Funkita door de jaren heen zijn missie uitgebreid door niet alleen producten op de markt te brengen voor in het water maar ook voor op het land. Zo hebben ze nu ook kleding van de Funkita Fit-reeks zoals actie- en fitnesskleding en onderbroeken.

Funkita voor sporters


Het Australische zwemkleding merk is er voor de echte atleet. Funkita streeft ernaar om atleten producten aan te bieden met een hoge kwaliteit en perfectie die een lange zwemsessie kunnen overleven. Daarom hebben ze voor de stof polyester gekozen omdat deze lang meegaat voor langdurig gebruik.

Doordat de oprichters van het Australische badkledingmerk zelf uit het atletisch circuit komen begrijpen ze maar al te goed hoe belangrijk een badpak kan zijn voor atletische zwemmers. Een badpak moet goed gestroomlijnd zijn en moet strak blijven zitten om zo optimaal te kunnen presteren in het water.

Wij weten maar al te goed dat je niet zomaar een badpak moet kopen omdat hij er leuk uit ziet. Dit gebeurt echter regelmatig. Iedereen wil er natuurlijk mooi uitzien in een badpak en daarom hebben ze ervoor gekozen om onze atletische badpakken een mooie kleurenprint te geven. Zo horen de atletische badpakken van Funkita thuis in de badmode voor dames en maken ze ook nog eens het verschil tijdens wedstijdzwemmen!

Assortiment Funkita bij Aqua Splash


Bij Aqua Splash hebben ze een nieuwe aanwinst. Het merk Funkita! Een Australisch zwemkleding merk gericht op vrouwen met opvallende en kleurrijke printen. Aqua Splash heeft momenteel een ruim assortiment aan badpakken in de webshop, van merken zoals Adidas, Arena, Speedo en Noppies.

De kleurrijke badpakken van Funkita zijn perfect voor wedstijdzwemmen, zwemtraining en recreatief gebruik. De badpakken zijn gemaakt van de stof C-infinity, een kleurrijk Italiaans polyester en hebben een hoge kleurvastheid. Bij veel badpakken is het zo dat wanneer je een badpak te lang in de zon laat liggen of als het chloor erin blijft zitten dat de kleur vervaagt. Bij de zwemkleding van Funkita zal dit niet gebeuren. Dit komt door de stof C-infinity in combinatie met een chloorbestendigheid en een 50+ UV bestendigheid. Door veel testen te hebben gedaan met deze combinatie bleek deze kleurrijke stof zeer kleurvast te zijn. Verder hebben de badpakken van Funkita nog het voordeel dat ze zeer elastisch zijn. Funkita badpakken zijn dus Ideaal voor als je opzoek bent naar een atletisch badpak van hoge kwaliteit!

Heb jij nou interesse in het kopen van een atletisch badpak van Funkita bij Aqua Splash? Ga dan naar de website en neem een duik in het assortiment van Aqua Splash! Voor als je vragen zou hebben kun je hier terecht om contact op te nemen.