Speedo badpak

Voor de fanatieke zwemmer is een Speedo badpak een geweldig badpak. Speedo kenmerkt zich door de grote kwaliteit van de elasticiteit van het badpak met pijpjes. 

Onze online zwemkleding shop heeft een assortiment aan Speedo badpakken van verschillende collecties.

In dit artikel zal er duidelijk worden welke Speedo lijn het beste bij jou en jouw sport activiteit past.

Hoge kwaliteit elasticiteit

Speedo badpakken zijn vaak verkocht vanwege de hoge kwaliteit elasticiteit. Een goede pasvorm is verzekerd. Het Lycra dat door Speedo wordt gebruikt heeft het hoogste % Elastane en geeft hierdoor een stretch van 110%. Het % Elastane is bepalend voor de mate van rek in het materiaal. Hoe hoger het %, hoe groter de rek. Door de perfecte stretch in 4 richtingen neemt het materiaal steeds de oorspronkelijke vorm aan. De speedo badpakken hebben merendeels 17-20% elastane materialen in het badpak verwerkt.

Zowel badpakken met pijpjes als badpakken zonder pijpjes wordt gebruikt door de fanatieke sporter.


Speedo badpak met pijpjes

 1.  Speedo Endurance®+

  Deze badpak collectie is ideaal voor intensieve trainingen en wedstrijdzwemmen. Het materiaal is door het FINA goedgekeurd.

  Het materiaal is grotendeels 50/50 Polyester en PBT. Hierdoor is het speedo badpak chloorbestendig. De vezel wordt niet aangetast door het chloor en is kleurvaster dan conventionele Elastane materialen. Het badpak met pijpjes heeft een lage vochtopname en is daardoor snel drogend.

 2. Speedo Powerflex+

  Dit is een collectie onderdeel met legsuits die ideaal zijn voor fitness training, vakantie en workout in het zwembad. De legsuit met pijpjes heeft 360° borststeun en de zachte schouderbandjes die zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat u ten volle kan concentreren op uw training. Deze legsuit met borstondersteuning is ideaal voor fitness training, vakanties en workout in het zwembad. Het speedo badpak heeft gemiddeld 20% Elastane.

 3. Speedo Sculpture collectie

  Dit is de perfecte keuze voor een bezoek aan de spa, zwembad of vakantie. De badpakken in deze lijn geven borstondersteuning, stevigheid aan u buik en zorgt voor een meer gestroomlijnd figuur zodat elke vrouw vol zelfvertrouwen aan het zwembad verschijnt, welk figuur u ook heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een print die de taille accentueert.
  Het materiaal voelt licht en zacht aan en gaat 10 keer langer mee dan gewone lycra Het dames badpak is gemaakt van 2/3 polyamide en 1/3 Xtra Life Lycra. Het Speedo badpak heeft verstelbare bandjes voor een optimale pasvorm.

Badpak kopen

Het dames badpak van Speedo is een goede keuze wanneer u fanatiek zwemt. De badpak heeft een lange levensduur, zowel het badpak met pijpjes voor de dames, als het badpak zonder pijpjes, is door Speedo gemaakt voor veel bewegingsvrijheid tijdens de sport beoefening.