Wedstrijdbadpak

Een wedstrijdbadpak voor dames moet voldoen aan verschillende (strenge) regels en ‘FINA approved’ zijn, hierdoor is niet ieder badpak dames geschikt voor wedstrijdzwemmen. Aqua Splash heeft hier een brede collectie van wedstrijdbadpakken voor dames:

Artikelen 1-16 van 172

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 172

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Professionele wedstrijdbadpak

Van een Arena wedstrijdbadpak tot verschillende wedstrijdbadpakken met pijpjes (en zonder pijpjes). Van bekende merken zoals Speedo, Maru en Arena. Maar ook aan de jonge atleten heeft Aqua Splash gedacht, een hip meisjes badpak wat geschikt is voor wedstrijden is vaak moeilijk te vinden. Juist daarom ben je bij ons aan het goede adres! 

Kwaliteit wedstrijdbadpakken

Wij hebben van de merken Arena, Speedo en Maru een speciale collectie voor de wedstrijdzwemmer met FINA goedkeuring. Deze sportieve zwemkledinglijn is voor de echte sporters! Deze wedstrijdzwemkleding geeft de optimale beweging en vrijheid die wedstrijdbadpakken en -zwembroeken zou moeten geven. Je zult dan ook merken dat de sportieve zwemkleding ons assortiment als een tweede huid zit. De optimale beweeglijkheid en vrijheid van deze wedstijd zwemkleding wordt mogelijk gemaakt door stevige en elastische stoffen zoals polyamide micro, elastrofine en teflon. En natuurlijk beschikt deze collectie ook over chloorbestendigheid en de UV beschermende laag zoals de andere zwemkledingartikelen van de merken Arena, Speedo en Maru.

Wedstrijd speedo badpak

Het dames badpak van Speedo is een goede keuze wanneer u fanatiek zwemt. De badpak heeft een lange levensduur, zowel het badpak met pijpjes voor de dames, als het badpak zonder pijpjes, is door Speedo gemaakt voor veel bewegingsvrijheid tijdens de sport beoefening. Deze badpak collectie is ideaal voor intensieve trainingen en wedstrijdzwemmen. Het materiaal is door het FINA goedgekeurd. Het materiaal is grotendeels 50/50 Polyester en PBT. Hierdoor is het speedo badpak chloorbestendig. De vezel wordt niet aangetast door het chloor en is kleurvaster dan conventionele Elastane materialen. Het badpak met pijpjes heeft een lage vochtopname en is daardoor snel drogend. Speedo maakte naam met badpakken met ‘racer back’: door de blote schouders en bovenrug konden zwemmers sneller vooruit.

Badpakken om wedstrijden te winnen

Een wedstrijdbadpak moet voldoen aan verschillende (strenge) regels en ‘FINA approved’ zijn, hierdoor is niet ieder dames badpak geschikt voor wedstrijdzwemmen. Aqua Splash heeft een brede collectie van wedstrijdbadpakken voor dames. Van een Arena wedstrijdbadpak tot verschillende wedstrijdbadpakken met pijpjes (en zonder pijpjes). Van bekende merken zoals Speedo, Maru en Arena. Maar ook aan de jonge atleten heeft Aqua Splash gedacht, een hip meisjes badpak wat geschikt is voor wedstrijden is vaak moeilijk te vinden. Juist daarom ben je bij ons aan het goede adres!