Waterpolo badpak

Voor iedere vrouw die waterpolo beoefent heeft Aqua Splash badpakken een diverse collectie. Van waterpolocaps, waterpolo ballen en waterpolobadpakken, tot diverse accessoires. De waterpolo badpakken zitten volledig gevormd om het lichaam, waardoor ze strakker zitten dan een gewoon badpak. Doordat deze waterpolo badpakken zo nauwsluitend aan je lijf zitten, krijg je de optimale bewegingssnelheid in het water. Ook kan iemand niet zomaar aan je badpak trekken of vasthouden tijdens een waterpolo wedstijd of training.

Zwemkleding waterpolo

Het zwempak is vrij gemakkelijk weer uit te doen door middel van een rits die op je rug zit. De waterpolo badpakken van het merk Waterfly zijn in meerdere kleuren en prints verkrijgbaar. De badpakken hebben een hoge chloor- en UV-bestendigheid waardoor de kleur niet snel zal vervagen
Voor iedere vrouw die waterpolo beoefent heeft Aqua-Splash badpakken een diverse collectie. Van waterpolocaps, waterpolo ballen en waterpolobadpakken, tot diverse accessoires. Aqua Splash biedt de merken Waterfly en Madwave aan. Ook voor heren waterpolokleding kun je bij ons terecht.

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren