Waterpolo badpak

Voor iedere vrouw die waterpolo beoefent heeft Aqua Splash badpakken een diverse collectie. Van waterpolocaps, waterpolo ballen en waterpolobadpakken, tot diverse accessoires. De waterpolo badpakken zitten volledig gevormd om het lichaam, waardoor ze strakker zitten dan een gewoon badpak. Doordat deze waterpolo badpakken zo nauwsluitend aan je lijf zitten, krijg je de optimale bewegingssnelheid in het water. Ook kan iemand niet zomaar aan je badpak trekken of vasthouden tijdens een waterpolo wedstijd of training.

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waterpolo badpak kopen

Doordat deze waterpolo badpakken zo nauwsluitend aan je lijf zitten, krijg je de optimale bewegingssnelheid in het water. Ook kan iemand niet zomaar aan je badpak trekken of vasthouden tijdens een waterpolo wedstijd of training.

Merken waterpolo badpakken

Voor iedere vrouw die waterpolo beoefent heeft Aqua-Splash badpakken een diverse collectie. De waterpolo badpakken van het merk Waterfly zijn in meerdere kleuren en prints verkrijgbaar. De badpakken hebben een hoge chloor- en UV-bestendigheid waardoor de kleur niet snel zal vervagen.

Van waterpolocaps, waterpolo ballen en waterpolobadpakken, tot diverse accessoires. Aqua Splash biedt de merken Waterfly en Madwave aan. Ook voor heren waterpolokleding kun je bij ons terecht.

Waterpolo zwemkleding voor vrouwen

Voor vrouwen hebben we natuurlijk de waterpolo badpakken! Deze waterpolo badpakken zitten volledig gevormd om het lichaam, waardoor ze strakker zitten dan een gewoon badpak. Meestal zijn ze wel vrij gemakkelijk weer uit te doen doormiddel van een rits die op je rug zit. Doordat deze waterpolo badpakken zo nauwsluitend aan je lijf zitten, krijg je de optimale bewegingssnelheid in het water. Ook kan iemand niet zomaar aan je badpak trekken of vasthouden tijdens een waterpolo wedstijd of training.

Zwemkleding Waterpolo

Deze waterpolo badpakken worden meestal gemaakt van polyester of een combinatie die polyester bevat. Niet alleen zorgt het polyester voor een langere levensduur van de badpakken, maar ook zal de stof minder snel verkleuren. Daarnaast hebben badpakken tegenwoordig een hoge bestendigheid tegen chloor. Door de chloorbestendigheid blijven deze waterpolo badpakken ook langer mooi.

Waterpolo caps

Deze caps zijn meestal gemaakt van polyester met als reden dat ze zo een langere levensduur hebben, net als bij de badpakken en zwembroeken die gebruikt worden bij waterpolo. Het polyester zorgt voor een hoge chloorbestendigheid en zorgt ervoor dat de kleur niet verbleekt in de zon.

Soorten waterpolo caps

Zo hebben zij verschillende waterpolo caps van de merken Arena, Mad Wave en Waterfly die allemaal voor het grootste deel gemaakt zijn van polyester. Ook hebben deze waterpolo caps de traditionele kleuren en zijn ze voor een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar in de online webshop van Aqua Splash.