Zwembrillen wedstrijdzwemmen

Bij recreatief, wedstrijd of training zwemmen past een duikbril met een antifog laag voor het beste zicht. Met de keuze in onze webshop van kwaliteit merken, ben je gegarandeerd dat je een goede kwaliteit bril koopt.

Artikelen 1-16 van 76

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 76

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Duikbril wedstrijd

Voor de fanatieke zwemmers, raden wij een zwembril aan van Speedo, Arena en Madwave. Koop een zwembril die past bij de intensiteit van het zwemmen. Kies voor een wedstrijdbril met een antifog laag voor het beste zicht en weinig krassen. Deze bril zit strakker om je oog, zodat ook met snelheid, je bril niet verschuifd. De spiegelglazen geven je het beste zicht onder water. Met deze keuze ben je gegarandeerd dat je een goede kwaliteit bril koopt.

Duikbril training

Een trainings duikbril zal losser zitten rondom de ogen, zodat je het langer volhoudt met de bril op je hoofd. Voor comfort tijdens het zwemmen en voor de juiste vormen van de glazen rondom je ogen, zit je eigenlijk altijd goed met een Speedo bril. Maru, Aqua Sphere, Arena, Adidas en MadWave. hebben fijne vorm rondom de ogen en blijven fijn zitten. De afstelbare banden zijn handig om strakker of losser te trekken rondom je hoofd.

Duikbril vakantie

Leuk voor op vakantie is het duikmasker. Deze bril heeft een groter formaat glas voor rondom de ogen en ze bedekken ook je neus, waardoor je geen water in je neus krijgt wanneer je in het water springt. Naast deze zwemartikelen, kun je ook snorkels en flippers kopen, zodat je zuurstof krijgt van boven het water, niet via de neus, maar via je mond.