Zwembrillen kinderen

Artikelen 1-16 van 23

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 23

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Duikbril kind

Is jouw zoon of dochter een fanatieke zwemmer, dan raden wij een zwembril aan van Speedo, Arena of Madwave. De spiegelglazen geven sterk zicht onder water voor zowel dichtbij én om ver vooruit te kijken. De anti fog laag zorgt er voor dat de glazen niet beslaan. Of koop de anti fog spray om er zeker van te zijn.

Duikbril kind wedstrijd

Koop een zwembril die past bij de intensiteit van het zwemmen. Kies voor een wedstrijdbril met een antifog laag voor het beste zicht en weinig krassen. Deze bril zit strakker om je oog, zodat ook met snelheid, je bril niet verschuifd. De spiegelglazen geven je het beste zicht onder water. Met deze keuze ben je gegarandeerd dat je een goede kwaliteit bril koopt.

Duikbril kind training

Een trainings duikbril zal losser zitten rondom de ogen, zodat je het langer volhoudt met de bril op je hoofd.

Voor comfort tijdens het zwemmen en voor de juiste vormen van de glazen rondom je ogen, zit je eigenlijk altijd goed met een Speedo bril. De trainingsbrillen zitten minder strak om je ogen en is gemaakt zodat deze vooral erg comfortabel zit. De wedstrijdbrillen die hebben de spiegelglazen voor het beste zicht onder water.

Duikbrillen merken

Merken van zwembrillen op onze webshop staan onder: Maru, Aqua Sphere, Arena, Adidas en MadWave. De vorm van de bril is zodanig dat het netjes rondom de ogen past en tegelijkertijd fijn blijft zitten. De afstelbare banden zijn handig om strakker of losser te trekken rondom je hoofd.

Duiken en snorkelen kinderen

Leuk voor op vakantie of in het zwembad zijn ook de duikmaskers. Deze zwembrillen hebben een groter formaat glas voor rondom de ogen en ze bedekken ook je neus, waardoor je geen water in je neus krijgt onder water. Naast deze zwemartikelen, koop je de snorkels en flippers kopen, zodat je zuurstof krijgt van boven het water, niet via de neus, maar via je mond.