Slippers

Wij bieden een uitgebreide collectie zwem slippers aan van diverse merken, waaronder Speedo. Voor dames, heren en kinderen. Van badslippers tot teenslippers. Bekijk onze uitgebreide collectie nu.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Slippers kopen

Slippers zijn alle seizoenen het meest ideale schoenmodel die je eenvoudig aan en uit kunt trekken. Slippers zijn ideaal aan het zwembad, omdat ze nat mogen worden. Bij ons vind je een assortiment aan modellen, de ideale slippers die nat mogen worden en ook snel weer opdrogen. Een slipper van rubber is hiervoor de beste uitkomst.

Bad slippers

Zwembad slippers met een horizontale band zitten heel fijn, als je niet graag iets tussen je tenen draagt. In plaats van de teenslipper kies je dan het beste voor het merk Speedo met horizontale band. Speedo, Arena, Maru en Adidas zijn de meest verkochte merken. Voor een sauna bezoek, zwembad bezoek of andere gelegenheid waarbij de slipper vooral functioneel is.

Slippers zwemmen

Slippers zijn handig voor bij de zwemles op school. Voor de meiden hebben we de meest kleurrijke kleuren. De keuze van de flip flops of sandalen zijn vooral een kwestie van smaak. Je kunt bij ons schoeisel vinden die het meest fijn zitten en die niet snel slijten. Wat betreft de kwaliteit, kun je bij Aqua-splash geen foute keuze maken. Wij verkopen flip flops voor de kinderen voor de zwemlessen, of voor de strandvakanties.

Slippers zwembad

De slippers zijn chloorbestendig en gaan dus na frequent zwembadbezoek lang mee. Daarnaast drogen de rubberen sandalen snel, zodat je ze droog in je zwemtas mee naar huis kunt nemen.

Slippers strand

Wanneer jullie naar het strand gaan, dan zullen de flip flops of rubberen sandalen niet zomaar verbleken door de UV-straling van de zon.