Flippers/Snorkels

Zwemflippers, flippers, paddels en snorkels vind je bij Aqua Splash. Wij verkopen zwemflippers en snorkels voor heren, dames en kinderen van de merken Speedo, Maru, Seac en Arena. Bekijk onze uitgebreide collectie flippers en snorkels.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Paddels zwemmen

Zwem flippers en vinger paddles zijn erg handig voor het trainen van meer snelheid en kwaliteit van de zwemslag. De paddels zijn te bestellen in de maten S(20cm x 15.5cm), M(23cm x16.5cm) en L (25cm x 19cm).

Paddels professioneel zwemmen

Paddels zijn ontwikkeld voor maximum weerstand in het water. De paddels verhogen de kracht van het bovenlichaam. Dankzij de meervoudige grip posities heb je de comfortabele pasvorm.

Vinger peddels

De vinger peddels zijn een training hulpmiddel die je op je vingers draagt ​​om jouw handwerking tijdens de zwemslag te verbeteren. De vingerpaddle zal helpen bij het verbeteren van uw "catch phase" die de uitbreiding volgt op alle vier de zwemslagen de schoolslag, vlinderslag, borstcrawl en rugslag.

Flippers kopen
Of je nou een professioneel wedstrijdzwemmer bent of enkele baantjes trekt in het zwembad: flippers kunnen ervoor zorgen dat het bezoek aan het zwembad zo aangenaam mogelijk wordt.