Duikbrillen

Koop een zwembril die past bij de intensiteit van het zwemmen. Voor wedstrijdzwemmen is het prima als de bril strakker om je oog zit, zodat ook met snelheid, je bril niet verschuifd. De spiegelglazen en antifog laag geven je het beste zicht onder water. Genoeg keuze in deze webshop. Welke je ook kiest, je bent gegarandeerd dat je een goede kwaliteit bril koopt.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Duikbril kind

Voor de juiste formaat en modellen kinder duikbrillen hebben we een groter assortiment dan alleen bovenstaande snorkels en duikmaskers. Een belangrijk onderdeel van een complete zwemoutfit is namelijk een zwembril. Deze wordt gedragen ter bescherming van de ogen tegen het chloor of zout in de zee, maar ook zorgt deze ervoor dat je onder water een stuk beter kan zien. Een zwembril mag dus absoluut niet missen in jouw zwemtas!

Speedo zwembril

Eerder schreven wij al een blog over waar je op moet letten bij het kopen van een Speedo zwembril.Of je nou een professioneel wedstrijdzwemmer bent, of wekelijks enkele baantjes trekt in het plaatselijke zwembad; zwemaccessoires zijn van groot belang om het optimale resultaat te halen.

Duikbrillen wedstrijdzwemmen

Uiteraard is dit voor wedstrijdzwemmers anders dan voor degene die het zwembad slechts een keer per maand bezoeken, maar dat neemt niet weg dat veel Duikbrillen ervoor kunnen zorgen om het bezoek aan het zwembad zo aangenaam mogelijk te maken.