Badmutsen

Wees voorbereid op je vakantie in Italië of Frankrijk en koop hier een leuke badmuts voor je hele gezin. Voor de wedstrijdzwemmers of waterpolo'ers is de silicone muts functioneel. Kies in onze webshop voor een kwaliteit muts die lang mee gaat!

Artikelen 1-16 van 176

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 176

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Badmutsen zwembad

Voor jong en oud en voor waterpolo of voor het zwembad in Italië: wij verkopen badmutsen. Deze zijn bedoeld voor de hygiëne in het openbare zwembad in Frankrijk of Italië. Maar ook wedstrijdzwemmers hebben veel baat bij om zo min mogelijk weerstand in het water te krijgen. De haren zitten niet meer in de weg. Het hoofddeksel is dus zeer geschikt om wedstrijden mee te zwemmen of natuurlijk voor recreatief gebruik.

Badmuts kopen

Het materiaal van de badmutsen is silicone, die laat geen water door. Handig als je je haren niet nat wilt laten worden en zo min mogelijk chloor in je haar wilt. Je hebt keuze uit basis kleuren of leuke prints. Een badmuts is te koop in zowel felle als rustige kleuren. het is een kwestie van smaak. Het merk Speedo, Maru of Arena, alledrie zijn het kwaliteit merken.

Badmutsen vakantie

Als je vaker op vakantie bent geweest naar Italië, dan weet je ook dat badmutsen in openbare zwembaden een must zijn! Koop je badmuts vooraf, dan koop je er méér in een keer, voor een betere prijs online, dan dáár ter plekke. Je hele gezin heeft er een nodig... Ook voor een vakantie in Frankrijk komt de badmuts goed van pas.