Zwem accessoires

Accessoires voor bij het zwemmen verkopen wij op deze pagina. Zwembandjes voor de kids, zwemplanken, zwemtassen, waterpolo ballen, badmutsen, paddels. Noem het op! Kijk ook voor het grote assortiment duikbrillen in onze webshop.

Artikelen 1-16 van 531

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 34

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-16 van 531

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 34

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Zwembandjes

Het lukt eenvoudig weg niet om als ouder continu je kind in de gaten te houden. De situatie wijzigt in een seconde en je bent je kind kwijt. Aan het zwembad is het belangrijk dat je kinderen beschermt zijn, tegen het vallen in het zwembad. Gebeurt het toch, dan blijft je jongen of meisje drijven dankzij de zwembandjes van Aqua Splash. Zwembandjes zijn erg fijn om je kind toch een moment alleen in het zwembad te laten spartelen. Totdat je kroost zijn zwemdiploma's behaald heeft, geven deze beschermbandjes veel meer rust voor jou.

Zwembrillen

Duikbrillen, zwemplankjes, flippers en snorkels, neusclips, oordopjes, zwemtassen, zwembad speelgoed, overige zwemspullen: badmutsen, slippers, drijven, bidons, zelfs voedingssupplementen.

Badmutsen

Voor jong en oud en voor waterpolo of voor het zwembad in Italië: wij verkopen ook badmutsen. Deze zijn bedoeld voor de hygiëne in het openbare zwembad in Frankrijk of Italië. Maar ook wedstrijdzwemmers hebben veel baat bij om zo min mogelijk weerstand in het water te krijgen. De haren zitten niet meer in de weg.

Zwemtassen

Naar de sportschool of naar de zwemklas, voor beide is een zwemtas heel erg fijn en praktisch. De zwemtassen zijn gemaakt van materialen speciaal voor omstandigheden met water. De tassen zijn duurzaam, in die zin, dat de stof lang meegaat.